România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 08 sep 2017 / 11:39
Iridex - Zainea (USR), declarație care sperie bucureștenii. Replică: Afirmație NETOATĂ
Corneliu Pascu, președintele Iridex Group, i-a răspuns deputatului USR Cornel Zainea după afirmațiile pe care acesta le-a făcut.

Afirmația făcută de parlamentar conform căreia "centrala de biogaz emite un miros insuportabil pe o rază de aproximativ 5 km și un miros deranjant pe o raza de până la 10 km" este considerată denigratoare de către Corneliu Pascu, o declarație cu efect de a produce panică în rândul populației.

"Ultima năzbâtie a fost a deputatului Zainea, de la USR, care a spus că pe zona unde există instalația de ardere a gazelor de depozit degajă un miros insuportabil pe o rază de 10 kilometri, adică până aici, nu ați putea trăi nici dumneavoastră, iar pe 15 kilometri se poate trăi foarte dificil. O năzbâtie mai mare ca aceasta nu există! Firma care are echipamentele este de renume mondial, produce și în Germania. Să vedem dacă firma îi va cere despăgubiri domnului Zainea pentru afirmația aceasta absolut netoată și care creează și panică în rândul populației. Oamenii pot zice: 'ia, uite, ne otrăvesc ăștia!' ", a spus președintele Iridex Group la interviurile DC News Live.

Răspunsul integral îl găsiți aici:

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro