ÎPS Ioan Selejan, mesaj despre Badea. Ce i-a transmis în emisiunea lui Gâdea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
ÎPS Ioan Selejan, mesaj despre Badea. Ce i-a transmis în emisiunea lui Gâdea
ÎPS Ioan Selejan, mesaj despre Badea. Ce i-a transmis în emisiunea lui Gâdea
ÎPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Antena 3. În timpul pasei cu Mircea Badea, acesta a spus că prezentatorul emisiunii „În gura presei" este ca „pustnicul de la miezul nopții”.

„Pentru mine, dacă îngăduiți să-i spun, el este pustnicul de la miezul nopții de la Antena 3. El este singur, toți am impresia că îl părăsiți și el este în miezul nopții. O să trec pe la masa lui din studio că am văzut că, de fiecare dată, vine cu un bici. El biciuiește păcatele și năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate. Să-l înconjurați și pe el cu dragostea voastră", a spus, la Antena 3, ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului.

Mircea Badea, reacție

„Mi s-a spus în multe feluri de-a lungul vieții, dar pustnicul de la miezul nopții, recunosc, este de departe cel mai minunat lucru. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta", a spus Mircea Badea. Ulterior, a intervenit Mihai Gâdea: „Nu vrei să schimbăm titlul emisiunii?". „Ba da" a venit răspunsul lui Mircea Badea.

„Mă bucur că am aflat că ești un om familist. V-am văzut în platou la un moment dat. Erați cu sora dumneavoastră. O fată foarte fosforescentă la minte. Semănați, dar cred că vă trageți dintr-o familie care v-a educat. Aveți o inteligență deosebită. Rog pe bunul Dumnezeu să vă dea înțelepciune, să găsiți cele mai frumoase și blânde metode de a contribui la asanarea societății românești", a mai spus ÎPS Ioan Selejan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel