Ipoteză șocantă. Cine a fost în spatele CRIMEI de la coaforul din Iași
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Screen-Shot-2013-12-30-at-2.30.00-PM-640x428
Screen-Shot-2013-12-30-at-2.30.00-PM-640x428

Au trecut aproape două săptămâni de când gelozia a repetat scenariul de la coaforul Perla. S-a petrecut în Iași. Acolo, într-un coafor, o femeie a fost ucisă de soțul său. În Ajunul Crăciunului, femeia plecase de acasă, împreună cu cei trei copii, după ce soțul devenise, din nou, violent. Așa a fost mereu, spun rudele. Bărbatul a fost chiar și internat la Socola și încă era sub tratament. Dar ceva l-a orbit. Rudele bărbatului spun că decizia femeii de a pleca de acasă l-a scos din minți. Spunea: "Eu o omor". Nimeni nu l-a luat în seamă. Părinții bărbatului îi plâng soția. Nu-i motivează reacția violentă. El este în continuare ținut în viață de aparate. 

În mijlocul durerii și a semnelor de întrebare, o rudă din partea bărbatului a spus, pentru bzi.ro: "Chiar și în acea zi, pe la amiază, a fost sunat de un golan. Nu era prima dată când primea astfel de informații. Era avertizat că soția lui umbla cu altcineva și alte lucruri. Nu știu cine era cel care i-a băgat asta în cap. Era sunat foarte des și lucrul ăsta i-a luat mințile. Pe 28 decembrie a plecat de acasă imediat ce a primit telefonul. Nu am știut încotro se îndreaptă și ce avea în cap. Certuri au fost ca în fiecare familie, dar nu credeam că o să se ajungă la o asemenea tragedie. Nu era nebun și nici alcoolic. Ceea ce știm cu siguranță este faptul că cei trei copii nu vor crește prin orfelinate. În acest moment la noi stă băiatul de 18 ani. Fetițele sunt la alte rude. Am vrea să ne înțelegem și să stea tot la noi, pentru că aici au fost crescuți".

Potrivit sursei citate, colegele femeii de la salonul unde lucra exclud posibilitatea relației extraconjugale. Ele spun că femeia lucra în plus pentru a avea bani de Sărbători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel