Ipoteza lui Șerban Nicolae cu guvernarea PSD - PNL: Aceasta ar putea fi o explicație / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Șerban Nicolae a vorbit despre coaliția PSD - PNL.

Șerban Nicolae a fost invitat la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News, unde a vorbit despre coaliția de guvernare PSD - PNL:

„În general, când ești la guvernare, te erodezi. Când ești la guvernare pe trei crize suprapuse, te erodezi și mai mult. Ei bine, lucrul ăsta nu se vede în sondajele de opinie. Dimpotrivă, ceea ce înseamnă că, în momentul de față, populația fie nu se mai uită și nu mai este interesată, fie opoziția nu mai există, fie și una și alta, iar atunci, dacă nu vezi erodare, bănuiesc că nici nu prea îți pasă dacă performezi sau nu. Erodarea nu există! Mă uit la sondaje și PSD-ul se duce de parcă e în opoziție, nu la guvernare“, a spus Răzvan Dumitrescu.

„Mai există ipoteza că actuala echipa actuală guvernează la cel mai bun nivel posibil în acest moment. Nu bate recorduri mondiale, dar ...“, a spus Șerban Nicolae.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Ce ar face Laura Vicol dacă Iohannis nu ar respecta protocolul privind rotativa la Guvern: Răspund în calitate de cetățean / video

„Adică îmi spuneți că populația e mai mulțumită acum, când i-a scăzut puterea de cumpărare decât atunci când avea cele mai mari salarii și putere de cumpărare, dar ieșeau cu luminițele în Piața Victoriei pentru o așa-zisă ordonanță despre care nu știau ce conține?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Își permiteau să iasă la protest pentru că nu-i apăsa grija zilei de mâine.

Acum, e foarte posibil ca populația, fără să se înșele, să se gândească în felul următor: există o scădere a puterii de cumpărare, există o înrăutățire a situației economice, nu este vina Guvernului.

Poate că populația percepe că ceea ce face actualul guvern este cel mai bine din ceea ce se poate face. Nu înseamnă că s-a făcut totul, maximul de performanță, dar în condițiile actuale e posibil să nu vină altul de care să poți spune că ar putea face ceva mai bun. Asta ar putea fi o explicație“, a spus, la DC News, la „Ce Se Întâmplă“, Șerban Nicolae.

CITEȘTE ȘI     -    Rocadă cu Marcel Ciolacu premier. Iohannis: Unii merg la TV și îi ia gura pe dinainte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel