România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 23 oct, 15:05
IPOCRIZIE care l-a costat funcția de MINISTRU al Sănătății. „Să se dea exemplu fără zarvă”
Foto: Agerpres
Ministrul ceh al Sănătății și-a luat la revedere de la funcție după ce a mers la un restaurant în Praga, încălcând astfel restricțiile pentru oprirea răspândirii coronavirusului pe care el însuși le-a dictat.

Conform The Guardian, epidemiologul Roman Prymula a fost arhitectul restricțiilor cehe. El a fost fotografiat miercuri noaptea de tabloidul Blesk cum părăsea un restaurant deschis ilegal doar pentru personalități, la câteva ore după lockdown-ul din țară. Soarta sa politică a fost deja pecetluită de premierul Anderj Babis care i-a spus să demisioneze sau va fi demis.

„Nu putem să facem ce zice popa, nu ce face popa. Cred că ministrul ar trebui să se dea exemplu fără zarvă”, a transmis prim-ministrul ceh. „De astfel, i-am cerut să își dea demisia. Dacă nu o face, o să-l dau eu afară. I-am cerut și lui Faltynek să își dea demisia din poziția de vicepreședinte al partidului ANO. Îmi pare rău, și-a cerut tuturor scuze pentru asta”.

Cehia are parte de o creștere uriașă a infectărilor, cu 14.150 cazuri zilnice, după un vârf de aproape 15.000 de rezultate pozitive.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro