iPhone-ul low cost, 5C, va fi lansat în toamnă
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp

Ieri a apărut pe internet o imagine conform căreia denumirea iphone-ului ieftin, dezvoltat de către Apple, ar urmă să fie iPhone 5C.

Deși în cursul zilei au apărut informații conform cărora poza ar fi falsă, cei de la Business Insider garantează că este reală. Discutând cu o persoană care lucrează pentru un partener al Apple, publicația americană este convinsă că denumirea prezentată în imaginile de mai sus ar fi 100% reală și că Apple urmează să o anunțe oficială cândva în cursul lunii septembrie.

Toate imaginile cu iPhone 5C sunt reale Separat de denumire, sursa a confirmat că toate imaginile cu iPhone-urile ieftine apărute până acum sunt reale, dispozitivul urmând a arată exact precum l-ați văzut deja. Acum dacă va întrebați de la ce vine literă C, ei bine de la Colors. iPhone 5C urmează să fie disponibil în mai multe culori, iar C-ul din coadă să îl va distinge de restul seriei, în special de iphone 5S. Apple urmează să prezinte iphone 5C împreună cu iphone 5S în cursul lunii septembrie, însă deocamdată nimeni nu știe exact când.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel