iPhone 12 cu 5G de la Apple, lansat în această seară. Vezi la ce preț
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max
Tim Cook, CEO-ul Apple a lansat un mesaj referitor la apariția noii game de iPhone, capabil de conexiuni 5G, mesaj care a fost speculat de internauți privid lansarea noului telefon chiar astăzi,  pe 13 octombrie, începând cu orele 20:00.

Apple are programată  lansarea noii game iPhone 12. De data aceasta sunt așteptate patru noi modele, dintre care o variantă mini, în vreme ce altele vor suporta tehnologia 5G, care permite viteze superioare de navigare pe internet.

iPhone 12 mini va fi surpriza evenimentului, acesta având un ecran mai mic față de restul modelelor, de doar 5,4 inchi. Prețul său de pornire va porni de la 699 de dolari, iar acesta va fi disponibil în mai multe culori, respectiv roșu, verde, albastru, alb și negru, potrivit The Verge.

Acesta va avea variante de 64 GB, 128 GB și 256 GB pentru stocare. Bateria sa ar urma să fie de 2.227 mAh.

iPhone 12  este, totuși,  varianta de bază a noii game, ceea ce înseamnă că va avea aceeași mărime a ecranului ca iPhone 11, adică o diagonală de 6,1 inchi. Specificațiile ar urma să fie similare cu cele ale variantei mini. Pentru stocare există aceleași versiuni de 64, 128 și 256 GB, iar culorile sunt similare: roșu, verde, albastru, alb și negru. Prețul de pornire este însă de 799 de dolari.  Bateria sa ar putea avea o capacitate de 2.775 mAh.

iPhone 12 Pro Varianta pro a iPhone 12 va avea specificații de top. Prețul său ar urma să pornească de la 999 de dolari, în funcție de opțiunea de stocare. Acesta pornesc de la 128 GB și ajung la 256 și 512 GB. Drept culori există auriu, argintiu, grafit (cenusiu) și albastru.

iPhone 12 Pro Max Acesta este cel mai masiv iPhone, având un ecran de 6,7 inchi. Prețul său este așteptat să pornească de la 1.099 dolari pe unitate. Ar urma să fie disponibile versiuni de 128, 256 și 512 GB. Culorile sunt similare ca la versiunea non-Max, adică auriu, argintiu, albastru și grafit.

 În privința cameretelor foto, ar urma să existe o serie de deosebiri între modelele mai ieftine și cele de top. Astfel, iPhone 12 mini și iPhone 12 ar urma să aibă doar cameră normală (wide) și una ultrawide, în vreme ce modelele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max ar urma să aibe în plus o camera telefoto și un sensor LIDAR. Camera telefoto de pe modelul Pro va putea face un zoom 4x, în vreme ce aceea de pe modelul Max va permite un zoom 5x.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel