Iordache, după ce Iohannis a refuzat dezbaterea cu Dăncilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Florin Iordache a făcut declarații după ședința CEx PSD cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o confruntare cu Viorica Dăncilă.

'Atâta timp cât domnul Iohnanis nu dorește să participe la o dezbatere, șansele doamnei Dăncilă de a câștiga sunt foarte mari!' a spus Florin Iordache, la ieșirea din ședința CEx PSD.

Amintim faptul că Viorica Dăncilă a răspuns mesajului lui Klaus Iohannis de astăzi, în care acesta a spus de ce refuză dezbaterea. Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat.

Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat. Eu însă am rabdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel