Data publicării:

Ionuţ Voicu - M-aş bucura să mai promovez încă o dată cu Rapid în Liga I

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Fotbalistul echipei FC Rapid, Ionuţ Voicu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă organizată înaintea startului Ligii a II-a, ediţia 2019-2020, că s-ar bucura să obţină încă o promovare cu formaţia giuleşteană în Liga I după cea din vara anului 2014.

"Suntem conştienţi că ne aşteaptă un campionat foarte, foarte greu. Suntem pregătiţi să dăm totul pentru a promova. Rapid trebuie să fie neapărat în Liga I, acolo s-a obişnuit cu marile performanţe şi acolo vrem să îl ducem. Mă bucur că am promovări în toate eşaloanele cu Rapid, m-aş bucura să promovez încă o dată în Liga I", a spus Voicu.

Fundaşul care vineri a împlinit 35 de ani a precizat că şi-ar dori să mai joace cel puţin un sezon la cel mai înalt nivel. "Mă simt extraordinar la 35 de ani. Sincer, acum 10 ani nu mă aşteptam să am vitalitatea asta la 35 de ani. Dar mă pregătesc foarte bine, poate fac lucrurile mult mai bine acum decât când eram mai tânăr. Îmi doresc doar să fiu sănătos, pentru că am ambiţie să mai joc cel puţin un an la nivel înalt. Vreau să îl egalez pe Pancone, să prind în teren vârsta la care s-a retras el... vreau să joc şi pe noul stadion din Giuleşti", a afirmat Ionuţ Voicu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Regie, formaţia Farul Constanţa, în prima etapă a Ligii a II-a, ediţia 2019-2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel