Ionuț Radu, salvatorul echipei Genoa VIDEO - Scorul, menținut de paradele românului
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ionuț Radu a fost omul meciului în partida cu Napoli și poate prinde un transfer important.

Ionuț Radu a fost vândut la Genoa cu 8 milioane de euro, însă Inter Milano vrea să-l răscumpere. Pentru aceasta milanezii pregătesc o ofertă de 12 milioane de euro. Evoluțiile românului, titular la națională U 21, l-ar putea readuce la Inter încă din această vară, conform unei clauze din contractul său.

Sub ochii lui Carlo Ancelotti, Ionut Radu a reușit un super meci si a oprit-o pe Napoli din cursa pentru titlu în Serie A. Portarul român a scos trei mingi importante și a fost declarat omul meciului în ancheta Sky Italia.

"Portarul român a zburat din bară în bară, e un adevărat fenomen. Cel puțin trei super intervenții pentru a menține scorul de 1-1", scrie presa italiană. El a primit nota 7 în Corriere dello Sport, după ce și-a salvat chiar pe San Paolo: ”N-a reacţionat la maximum la şutul de la golul lui Mertens, dar s-a revanşat la diagonala lui Callejon. El a şi blindat remiza la ocaziile lui Koulibaly şi Mertens. O prestaţie de aplaudat", a remarcat Corriere dello Sport. ”Punctul obţinut are forma mănuşilor lui", scrie Sportmediaset.

VIDEO Napoli - Genoa

Ionuț Radu a reuşit opt parade de-a lungul meciului cu care a făcut ca Genoa să evite înfrângerea, intervențiile sale fiind cu atît mai utile cu cît echipa sa a jucat în inferioritate numerică din minutul 28, deoarece Sturaro a fost eliminat direct cu ajutorul VAR. Ionuț Radu a jucat 26 de meciuri în acest sezon din Serie A și a încasat 38 de goluri.

Citește și:

Suspendarea lui Rabiot, la final. Decizia PSG privind fotbalistul

Super Liga europeană, un proiect care distruge Liga Campionilor. O țară importantă se opune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel