Ionuț Cristache, reacție fulger după conferința lui Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ionuț Cristache
Ionuț Cristache
Ionuț Cristache a reacționat în contextul conferinței de presă susținută de Klaus Iohannis miercuri seară.

„Dezbaterea, în închipuirea candidatului Iohannis care răspunde acum la diverse întrebări, n-are o utilitate pentru candidat neapărat, deci n-are rost să le facem în condițiile în care, întrebat fiind de 2014 nu l-au "ajutat" nici pe el dezbaterile, nici pe Ponta!

Alo, candidaților, nu vrem dezbateri pentru voi, ci pentru noi! Pe noi vrem să ne ajutăm să va înțelegem! Nu pe voi!", a scris Ionuț Cristache, miercuri seară, pe contul său de Facebook.

Klaus Iohannis a declarat că nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, precizând că înțelege perfect, dorința, nevoia de a avea o dezbatere reală, așezată, cu candidații din turul doi.

"„Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu împreuncă cu echipa mea o dezbatere așezată, săptămâna viitoare, marți seara, o dezbatere la care vor fi invitați să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul meu pentru amndatul care sper să-l obțin în continuare. Voi invita politologi, formatori de opinie, jurnaliști, va fi o discuție deschisă, așeazată, care cu siguranță va fi pe placul românilor", a spus candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel