Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 13 noi, 19:34
Ionuț Cristache, reacție fulger după conferința lui Iohannis
Ionuț Cristache
Ionuț Cristache a reacționat în contextul conferinței de presă susținută de Klaus Iohannis miercuri seară.

„Dezbaterea, în închipuirea candidatului Iohannis care răspunde acum la diverse întrebări, n-are o utilitate pentru candidat neapărat, deci n-are rost să le facem în condițiile în care, întrebat fiind de 2014 nu l-au "ajutat" nici pe el dezbaterile, nici pe Ponta!

Alo, candidaților, nu vrem dezbateri pentru voi, ci pentru noi! Pe noi vrem să ne ajutăm să va înțelegem! Nu pe voi!", a scris Ionuț Cristache, miercuri seară, pe contul său de Facebook.

Klaus Iohannis a declarat că nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, precizând că înțelege perfect, dorința, nevoia de a avea o dezbatere reală, așezată, cu candidații din turul doi.

"„Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu împreuncă cu echipa mea o dezbatere așezată, săptămâna viitoare, marți seara, o dezbatere la care vor fi invitați să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul meu pentru amndatul care sper să-l obțin în continuare. Voi invita politologi, formatori de opinie, jurnaliști, va fi o discuție deschisă, așeazată, care cu siguranță va fi pe placul românilor", a spus candidatul PNL la alegerile prezidențiale.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro