Ionuț Cristache, precizare fulger înainte de interviul cu Dăncilă de la TVR 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ionuț Cristache, luni seară, înainte de a începe interviul cu Viorica Dăncilă, premierul României, de la TVR 1, a făcut o precizare.

„Suntem în direct”, a spus simplu Ionuț Cristache, moderatorul emisiunii „România 9”, de la TVR 1, răspunzând astfel unei întrebări care i-a fost adresată de mai multe ori înainte de emisiune.

„De la 21:00 ne vedem pe TVR 1, alături de Ionuț Cristache!”, anunțase anterior Viorica Dăncilă pe contul ei de Facebook, deschis recent.

„Am crezut că bătălia noastre va fi pe idei, pe proiecte. S-au năruit repede aceste speranțe”, a spus premierul României în emisiunea de la TVR 1. De asemenea, a mărturisit că a uimit-o valul de ură. „Am văzut atât venin în jur, jigniri, încât mă gândeam că, și dacă faci un lucru bun, tot vei fi criticat”, a precizat Dăncilă.

Totodată, a mai spus: „Nu am putut să îmi construiesc propria echipă, am regretat că nu am luat atitudine atunci când ar fi trebuit să o fac. Am regretat că nu am spus lucrurile pe care voiam să le spun când a trebuit, că nu am separat activitatea Guvernului de viața de partid. Trebuia să trag mai multe semnale de alarmă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel