Ionuț Vulpescu, interviu. Informații FULMINANTE într-un moment-cheie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul PSD Ionuț Vulpescu dă declarațiile momentului într-un interviu pentru DCNews . 

De două ori ministru al Culturii, în Guvernul Ponta și Guvernul Grindeanu, Ionuț Vulpescu vine la interviurile DCNews pentru a discuta despre subiectul momentului, acoperit de scandalurile politice care acaparează scena politică. 

Fostul ministru al Culturii va vorbi la interviul DCNews cu Roxana Neagu și Val Vîlcu. Puteți urmări interviul duminică, 14 ianuarie 2018, de la ora 12:00, aici și pe Facebook-ul DCNews

[citeste si]

Ionuț Vulpescu este senator PSD. El a fost de două ori ministru al Culturii, o dată în Guvernul Ponta, iar ultima oară în Guvernul Grindeanu. A lăsat moșteniri României, așa cum veți afla duminică, de la ora 12:00, din activitatea sa de ministru. 

Despre Ionuț Vulpescu

Născut în 17 iunie 1976, Ionuț Vulpescu a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, are master în Doctrină și Cultură și un doctorat în Filosofie. Din 2004, a fost consilierul președintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu. Totodată, a fost și secretar executiv al PSD, ocupându-se de strategiile politice. În 2012 a fost numit de către premierul Victor Ponta în funcția de membru al consiliului de conducere al ICR, fiind revocat în ianuarie 2013, după ce a fost ales deputat. Din decembrie 2014, timp de aproape un an a fost ministru al Culturii. A revenit în fotoliul de la Guvern în timpul lui Sorin Grindeanu și l-a părăsit odată cu căderea Guvernului Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel