Ionuț Cristache, critici la adresa intelectualilor sinecuriști
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Jurnalistul Ionuț Cristache critică pe unii intelectuali români care, atât în vremea când era președinte Traian Băsescu, cât și acum în timpul lui Klaus Iohannis, susțin puterea de la Cotroceni cu speranța de a primi o funcție politică sau alte avantaje bănești.

Cristache spune că mereu în România o mână de intelectuali se autoproclamă drept intelectualitatea românească și creează un grup elitist, unde doar cei cu aceleași convingeri sunt acceptați.

"România celor 3-4! Aceiași 3-4 "intelectuali",cu fiecare schimbare de regim, confiscă imediat ideea de intelectualitate , includ și exclud pe cine vor ei din grupul lor "elitist" și defilează țanțos cu ea prin târg, aceiași 3-4 "intelectuali" vor că numai ei să fie ascultați, întrebați, să primească doar ei câte o funcție politică, câte o sinecură, să decida ei cine să voteze și cu cine, să fie doar ei elogiați, să încapă iar și iar pe mâna lor, a celor 3-4, ICR-ul că știu ei mai bine, aceiași 3-4 intelectuali visează ca presedinții să trimită doar pentru ei avioane, să fie cazați prin vilele lui Ceaușescu, ăla pe care l-au înjurat, plini de curaj, doar în gand sau cel mult sub plapumă, aceiași 3-4 mereu! Dragi "intelectuali", de bine de rău oamenii politici s-au tot schimbat, voi ați rămas aceiași! Aceiași 3-4", a scris Cristache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel