Ionel Scrioșteanu (Ministerul Transporturilor): Câți kilometri de autostradă vor fi inaugurați în 2023
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a spus câți kilometri de autostradă vor fi inaugurați în România în 2023.

Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost invitat la DC News, la emisiunea „D`economic News”, unde a spus câți kilometri de autostradă vor fi inaugurați în România anul acesta.

„Cred că anul ăsta inaugurăm în jur de 120 de kilometri de autostradă și drum expres. Vom atinge și ținta simbolică de 1.000 de kilometri dați în trafic, dar cred că mai important decât aceste lucruri e că eu sper să reușim să atingem o nouă țintă, care e mai importantă decât asta, și anume să avem contractați pentru execuție 1.000 de kilometri. Avem astăzi undeva la 660 de kilometri contractați pentru execuție, mai avem în licitație încă 300 și ceva de kilometri și mai pregătim licitații pentru încă aproape 300 de kilometri.

Astfel, putem să atingem această țintă și să închidem anul cu 1.000 de kilometri de autostradă și drum expres contractați pentru execuție, ceea ce creează premisele respectării planului investițional, un document asumat de toate partidele“, a spus, la DC News, la emisiunea „D`economic News”, Ionel Scrioșteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel