Ionel Dănciulescu, MOTIVUL despărțirii de Dinamo: NU E NORMAL!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fostul director sportiv Ionel Dănciulescu a dat cărțile pe față, după ce a încheiat contractul pe care îl avea cu Dinamo, la venirea ibericilor.

Odată cu preluarea clubului de către investitorii spanioli, Ionel Dănciulescu și-a încheiat contractul cu Dinamo. Dănciulescu ocupa funcția de director sportiv al „roș-albilor” din decembrie 2018, ocupată acum de spaniolul Rufo Collado.

Dănciulescu, despre plecarea de la Dinamo

„Suporterii trebuie să fie alături de echipă, e cel mai bine, nu trebuie să mă susțină pe mine. Cred că a fost o decizie comună, și eu mi-aș fi dorit să plec. Nu eram foarte hotărât să continui, pentru că lucrurile nu sunt clare. Nu se știe care e situația la Dinamo, deși se spune că clubul a fost vândut. Spaniolii au spus că vin în București, să se întâlnească cu suporterii. Dar nu s-au întâlnit, nu e normal.

Din ce a spus avocatul părții spaniole, mai sunt lucruri de pus la punct. Trebuiau să se întâlnească suporterii cu foștii acționari și cu actualii acționari. Până nu va veni un nou antrenor, nu cred că vom vedea multe transferuri. Dar Dinamo are nevoie de întăriri“, a declarat Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel