Ionel Dănciulescu, dincolo de ce știe toată lumea. Samurai: Acum 10 ani ne-a dat numărul de telefon și... / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bogdan Morarescu (Samurai) a dezvăluit la interviurile DC News, printre altele, cum e Ionel Dănciulescu dincolo de ce știu microbiștii. 

Despre prietenia dintre Samurai și Ionel Dănciulescu știu mulți. Doar ei și apropiații lor însă, știau și cum s-a născut această prietenie.

Invitat la interviurile DC News, Samurai a vorbit despre acest subiect, dezvăluind cum Ionel Dănciulescu a ajuns să-i fie naș. 

Totul a început în urmă cu 10 ani, când Ionel Dănciulescu i-a strigat, dintr-o mașină, pe el și pe un alt artist, Junk. El nu știa cine e, dar prietenul său, da. Ionel Dănciulescu le-a dat numărul de telefon și le-a spus că, în caz de nevoie, pot apela. 

„Eu n-am nicio treabă cu fotbalul. Acum vreo 10 ani, eram cu Junk prin București și ne strigă cineva din mașină. Eu nu l-am recunoscut pentru că nu mă uit la fotbal. Acum mi se pare incredibil că nu știam de el. Junk s-a înmuiat de tot, el fiind microbist. Ne-am dus la mașină, ne-a dat numărul de telefon și ne-a zis să-l sunăm dacă avem nevoie de ceva. Asta o aud des, mulți doar zic. Și nu poți să-i ceri unui străin ceva”, a spus Samurai la interviurile DC News.

Cinci ani mai târziu, Ionel Dănciulescu și-a făcut apariția la un concert. După, s-a închegat, ușor-ușor, și prietenia. 

„Acum vreo cinci ani a venit la un concert de-al meu din București și băiatul de la intrare mi-a zis să merg acolo că e Danciu. Acolo am vorbit puțin. După, nevastă-mea i-a scris și l-a chemat pe la noi. Am vorbit cu el și am văzut pasiunea lui pentru muzică. Știe mai mult hip-hop decât mine, și din spate, cine a fost producătorul unui album... 

Între timp, ne-a devenit și părinte spiritual, adică naș. Ne înțelegem foarte bine, îl iubim. Așa a fost să fie. Se vede că a fost să ne întâlnim. 

Îi place muzica mea foarte mult și nu pot decât să-i fiu recunoscător și să îi mulțumesc pentru tot ajutorul. E un om deosebit, fără îndoială. Printre puținii rămași oameni deosebiți”, a mai povestit Samurai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel