Ionel Dancă a decis: CANDIDEAZĂ!
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 10 oct 2020, 12:05
WhatsApp
Ionel Dancă  Foto: Crișan Andreescu
Ionel Dancă Foto: Crișan Andreescu
Șeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, a anunțat, sâmbătă, că va candida la alegerile parlamentare, pentru un mandat de deputat, din județul Vrancea.

„Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprișan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma”, a anunțat Ionel Dancă, șeful Cancelariei primului ministru.

Acesta spune că va candida pentru a termina ceea ce a început la europarlamentare.

„Mă întorc acasă, în Moldova, pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europaralamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare care să ofere o oportunitate de a reuși in viață pentru fiecare. Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizația #PNLVrancea, alături de Ion Ștefan și Cătălin Toma și de toți membrii si prietenii PNL din Vrancea”, a mai spus Dancă.

Lista PNL Vrancea va fi deschisă, la Camera Deputaților, de ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, iar la Senat, de Raluca Gabriela Ioan, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?