Ionel Arsene: Nu îi puteam lipsi pe nemțeni de frumusețea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Festivalul „Steaua Sus Răsare“, organizat de Consiliul Județean Neamț, a strâns în Piatra Neamț câteva sute de colindători

Nu îi puteam lipsi pe nemțeni de frumusețea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou, așa că am organizat, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, o nouă ediție a Festivalului „Steaua Sus Răsare“.

E o tradiție care se ține de ani și ani. Și de această dată, centrul municipiului Piatra-Neamț a fost cuprins de păstrătorii tradițiilor și obiceiurilor de sfârșit de an. Spre bucuria oamenilor, urșii, caprele, urătorii, babele și moșii au umblat pe străzi, au pocnit din bice, au bătut tobele. Sunt foarte încântat că au venit să îi vadă atâția nemțeni și turiști și că noi, organizatorii, am venit în întâmpinarea dorinței tuturor celor care vor să simtă emoția dată de obiceiurilor strămoșești!

Le mulțumesc tuturor formațiilor și ansamblurilor care au participat la festival. Le mulțumesc și colegilor de la Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, care s-au ocupat de organizarea evenimentului.

Tuturor le adresez un sincer „La mulți ani“ și „Sărbători fericite“ în continuare!, precizează Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț.

Vezi și: Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: Am obținut fonduri pentru degajarea rămășițelor podului de la Luțca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel