Urmărește emisiunea live
Ionel Arsene: Legătura rutieră dintre Neamț și Iași, prin Boghicea - Nistria, asfaltată
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Unul dintre șantierele deschise în această perioadă în județul Neamț este pe drumul județean DJ 207A, Boghicea - Nistria - Iași, anunță Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț.

"Până în prezent, pe acest traseu s-au executat lucrările ce țin de fundație și a fost turnat primul strat de asfalt.

Lucrarea se întinde pe o lungime de 8 kilometri, ceea ce înseamnă foarte mult, având în vedere că acest drum județean nu a fost niciodată asfaltat, el fiind un drum de pământ. La finalizarea proiectului, legătura dintre județul Neamț și Iași prin comuna Boghicea se va realiza în cele mai bune condiții de trafic.

Valoarea investiției este de 11 milioane lei. În paralel cu lucrările de pe DJ 207A Boghicea - Nistria se execută alte zeci, în tot județul. Ne aflăm în plină campanie de asfaltări și modernizări pe drumuri. Profităm de orice zi propice derulării proiectelor prin care îmbunătățim infrastructura rutieră nemțeană.

Este unul dintre angajamentele pe care l-am făcut în fața nemțenilor: să avem cele mai bune condiții pentru a circula și să crească nivelul de trai al cetățenilor!", precizează liderul Consiliului Județean Neamț.

Vezi și: „Ținutul lui Creangă“, Complexul de agrement, pe agenda Consiliului Județean Neamț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel