Ionel Arsene, la un forum economic în Egipt: Prima zi, extrem de importantă pentru viitoarele colaborări
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ionel Arsene
Facebook Ionel Arsene
Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, a anunţat că participă la un forum economic în Egipt, iar oamenii de afaceri prezenţi acolo ar fi interesaţi de oportunităţi de afaceri în România. 

"Săptămâna aceasta efectuez o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt, în scopul de a promova Neamțul din punct de vedere economic, turistic și cultural și de a încheia acorduri de cooperare între județul nostru și regiuni ale acestui stat.

Conform programului săptămânii în curs, astăzi am participat, împreună cu delegația din Neamț, formată din primarul orașului Târgu-Neamț, Vasilică Harpa, vicepreședintele Dragoș Chitic, administratorul public Sorin Brașoveanu, consilierul județean Ion Asaftei, reprezentanți ai Consiliului Județean Neamț și ai mediului de afaceri, la o întâlnire în cadrul Egyptian Businessmen’s Association, la Cairo.

Evenimentul, la care am fost primiți de către reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Ministerului Industriilor și Comerțului din Egipt, a fost realizat cu sprijinul Ambasadei României în Republica Arabă Egipt, căreia îi mulțumesc pentru întreaga implicare", a scris preşedintele CJ Neamţ.

Judeţul Neamţ, potenţial economic pentru afaceriştii prezenţi la forum

.

"Cu acest prilej am prezentat potențialul economic al județului Neamț în domenii precum construcția de obiective de infrastructură rutieră, producția de utilaje pentru industria petrolieră și chimică, industria textilă, a prelucrării lemnului, a agriculturii și zootehniei, iar antreprenorii nemțeni din delegație au avut ocazia de a-și promova produsele și serviciile și să identifice oportunități de colaborare cu reprezentanții mediului de afaceri egiptean.

Am constatat cu bucurie că o parte dintre oamenii de afaceri prezenți la acest forum economic erau interesați de parteneriate cu județul nostru și cunoșteau detalii despre economia și turismul din zona noastră.

Prima zi a vizitei de lucru din această săptămână a fost extrem de importantă în privința viitoarelor colaborări pe care zona noastră le va avea cu reprezentanții mediului de afaceri din Republica Arabă Egipt", a scris Ionel Arsene pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel