Ion Ţiriac îi critică pe avocaţii Simonei Halep: Sunt lenţi, foarte lenţi! Este de apărat din toate punctele de vedere
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep încă aşteaptă un verdict în ceea ce priveşte scandalul de dopaj, dar Ion Ţiriac îi ia la ţintă pe apărătorii tenismenei. 

"Am văzut-o acum trei zile pe Simona, se antrenează la Stejarii. Acolo îi dau eu voie să se antreneze, pentru că nu trebuie să cer voie nimănui. După părerea mea, avocaţii ei sunt lenţi, L-E-N-Ț-I! (n.r. - accentuează și spune cuvântul pe litere). Eu ştiam doi avocaţi, unul care a fost avocatul CIO în 2000 la Sydney, care a plecat atunci de la CIO pentru că proba fusese manipulată, adică de la 60 ml la peste 100 ml peste noapte.

Deci el e un bun avocat şi a plecat de la CIO şi e la Lausanne, pe lângă TAS. Şi mai este un avocat pe care îl ştiu tot în Lausanne. Dar ea a luat pe altcineva şi sper ca acei avocaţi să îşi facă datoria. Pentru că ea de bine de rău e la sală în fiecare zi, dă cu racheta în minge şi mai vrea să joace. 

Dacă într-adevăr este un medicament care a fost viciat sau un aliment viciat... Eu din ce am înţeles, Simona este de apărat din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, conform GSP.

Ţiriac, pesimist. Când va mai juca Halep tenis 

"Problema este că ea din august nu a mai jucat. Că eu nu sunt de acord nici cu ce a jucat cu 2 ani înainte, e altceva. Însă dacă ea nu mai a jucat şi are 25-26 de ani... lăsaţi 30, că arată de 25 pe teren. Însă săptămânile în care nu joacă se adună şi e periculos şi trist. 

Dacă merg scriptologia şi manipulările cred că o să o vedem din nou pe teren abia peste 2-3 ani. Nu vedeţi că până în ziua de azi ea nu a putut să depună toate probele? N-a putut să se ducă la producătorul suplimentului, iar producătorul să spună «Da, vin să declar», iar după aceea să vină cu producătorul la o comisie şi tot aşa. 

Când ajunge totul măcar la TAS? Iar când ajunge la TAS oamenii de acolo fac ce vor. Responsabil nu e nimeni dacă după ce TAS îi spune că are dreptate şi că nu e vina ei. Alea 5-6-8 luni din viaţa ei cine le plăteşte? Nimeni! Din viaţa Andreei Răducan cine a plătit lunile alea? Nimeni! Unui sportiv de nivelul ăsta trebuie să îi dai şi puţină credibilitate”, a mai precizat Țiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel