Ion Ţiriac continuă disputa cu Serena Williams. "Te prinde vârsta din urmă. Trebuie să ai puţină decenţă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Australian Open
Facebook Australian Open
Ion Ţiriac continuă "disputa" cu Serena Williams. Acesta i-a sugerat americancei că ar fi timpul să se retragă, după accidentarea de la Wimbledon. 

"Serena s-a simţit foarte insultată când am spus că e timpul (n.r. - să se retragă din activitate). Serena s-a schimbat mult din toate punctele de vedere. Sunt o sută de milioane de oameni care încă se uită la soclul ăla pe care se află o personalitate sportivă care câştigă 50 sau 100 de milioane de euro pe an... De ce?

Pentru că dă cu bâta în minge. Nimic altceva, pentru că nu a devenit o mare personalitate pentru că ea cântă la vioară sau la altceva. Şi vine un moment în care te prinde vârsta din urmă oricât n-ai vrea. Şi atunci trebuie să ai puţină decenţă, să vezi un pic lumea din jur şi să vezi despre ce e vorba", a declarat Ion Țiriac, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digisport.ro.

Înaintea turneului WTA de la Roma, Serena Williams l-a ironizat la rândul ei pe Ion Țiriac: ”Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu", a spus Serena, la conferința de presă premergătoare debutului său la Foro Italico. 

Soţul Serenei Williams, comentarii dure la adresa lui Ion Ţiriac 

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a lansat un atac dur la adresa lui Ion Ţiriac după o victorie a soţiei sale contra Simonei Halep de la începutul anului. 

"E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac", a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Ion Țiriac (81 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului.

„La vârsta asta și la greutatea de acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2., a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

"E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac", a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel