Ion Ţiriac continuă disputa cu Serena Williams. "Te prinde vârsta din urmă. Trebuie să ai puţină decenţă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Australian Open
Facebook Australian Open
Ion Ţiriac continuă "disputa" cu Serena Williams. Acesta i-a sugerat americancei că ar fi timpul să se retragă, după accidentarea de la Wimbledon. 

"Serena s-a simţit foarte insultată când am spus că e timpul (n.r. - să se retragă din activitate). Serena s-a schimbat mult din toate punctele de vedere. Sunt o sută de milioane de oameni care încă se uită la soclul ăla pe care se află o personalitate sportivă care câştigă 50 sau 100 de milioane de euro pe an... De ce?

Pentru că dă cu bâta în minge. Nimic altceva, pentru că nu a devenit o mare personalitate pentru că ea cântă la vioară sau la altceva. Şi vine un moment în care te prinde vârsta din urmă oricât n-ai vrea. Şi atunci trebuie să ai puţină decenţă, să vezi un pic lumea din jur şi să vezi despre ce e vorba", a declarat Ion Țiriac, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digisport.ro.

Înaintea turneului WTA de la Roma, Serena Williams l-a ironizat la rândul ei pe Ion Țiriac: ”Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu", a spus Serena, la conferința de presă premergătoare debutului său la Foro Italico. 

Soţul Serenei Williams, comentarii dure la adresa lui Ion Ţiriac 

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a lansat un atac dur la adresa lui Ion Ţiriac după o victorie a soţiei sale contra Simonei Halep de la începutul anului. 

"E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac", a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Ion Țiriac (81 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului.

„La vârsta asta și la greutatea de acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2., a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

"E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac", a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel