Ion Ștefan, propus ministru în Guvernul Orban, moment hilar în Parlament. Ce i-a făcut unei deputate
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Deputatul Ion Ştefan, propunerea PNL pentru portofoliul de la Ministerul Dezvoltării, a fost protagonistul unui episod mai puțin obișnuit în Camera Deputaţilor. 

Acesta i-a luat microfonul unei deputate care vorbea de la tribună, pentru a-i opri discursul. Momentul a fost considerat jenant şi de preşedntele de şedinţă, care i-a cerut lui Ion Ştefan să aducă microfonul înapoi. 

"I-am luat microfonul doamnei, pentru faptul că nu respecta o procedură. După o zi de muncă în Parlament, domnişoara îi căuta selectiv pe cei care votau pentru şi împotriva justiţiei. Aşa că singura soluţie să întrerup această încălcare a procedurii a fost să îi iau microfonul. Am plecat în bancă, l-am pus pe pupitru şi după care s-a căutat microfonul şi s-a repornit şedinţa, dar în mod corect", a spus Ion Ştefan. 

Intenţie de alertă cu bombă

"Ceea ce am vrut să pun la cale a fost cu două zile înainte, când am vrut să aduc în Camera Deputaţilor un sac care ticăie. M-am interesat care e amenda pentru anunţarea unui astfel de lucru la 112, şi am înţeles că porneşte de la 500 de lei. Am vrut să fac asta pentru a putea întrerupe şedinţa. Am fost şi la USR, le-am propus, dar nu au vrut. Eu am vrut să opresc o maşinărie de vot", a mai spus Ion Ştefan în decembrie 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel