Ion Iliescu împlinește, astăzi, 92 de ani. Astrologul Daniela Simulescu, despre evenimentul ce-l marchează până în iulie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto arhivă DCNews. liescu, sfaturi pentru PSD și pentru tânăra generație, cu ocazia zilei de naștere: „Privesc cu îngrijorare elementele de formare ale ființei umane”
foto arhivă DCNews. liescu, sfaturi pentru PSD și pentru tânăra generație, cu ocazia zilei de naștere: „Privesc cu îngrijorare elementele de formare ale ființei umane”
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma fostului președinte al României, Ion Iliescu. 

Iată astrograma realizată de Daniela Simulescu: 

Ion Iliescu face astăzi 92 de ani. S-a născut pe 3 martie 1930 în Oltenița. 

Cu alte cuvinte avem de-a face cu un nativ Pești. Cei care se nasc în acest semn zodiacal au parte de o credință interioară fără limite, imaginație bogată, intuiție, creativitate, o empatie exagerată, capacitatea de a se adapta în funcție de orice situație sau personală sau de crea lumi paralele. În momentul nașterii fostului președinte, Luna se afla în Berbec și în conjuncție cu Uranus. Acest aspect oferă dorința de a fi lider, de a conduce, de a fi primul, de a nu se supune și predispoziția la nesubordonare. Poziția Lunii arată tiparul emoțional, iar în acest caz avem de-a face cu o persoană care percepe orice eveniment ca pe o adevărată competiție care trebuie câștigată.

Cu Mercur și Marte conjuncte în semnul Vărsătorului, a beneficiat de o inteligență ascuțită, curaj, spirit vizionar și revoluționar, de independență, dar a avut și pasiune pentru partea tehnică. Tot această conjuncție este responsabilă și pentru modul special de a pronunța cuvintele sau de a gesticula. 

Plasarea planetei Venus în Pești este responsabilă pentru iubirea lui pentru o femeie foarte discretă sau pentru personalitatea retrasă. Dar cel mai important detaliu din astrograma lui Ion Iliescu este Nodul Sud în Scorpion, cel care dă lecțiile karmice. Iar un Nod Sud în Scorpion vine la pachet întodeauna cu abandon, pierderi, evenimente legate de moarte, crize, dorință de putere și control, dar și calități pentru politică, carismă pentru mase și legături cu instituțiile de servicii secrete.

În plus, viața lui personală a fost o caracterizată de o suită de evenimente marcante. Conform multor surse, mama lui naturală l-a abandonat la vârsta de un an. Tatăl i-a murit când avea doar 15 ani. Iar soția lui a avut trei pierderi de sarcină.

Ion Iliescu se va afla până în iulie 2023 (până atunci, Nodul Sud se va afla în Scorpion), într-o perioadă care se numește întoarcerea Nodurilor Lunare. Acest perioadă este considerată karmică. Jupiter va tranzita semnul Peștilor în 2022, ceea ce îi poate aduce o mântuire/alinare/ușurare personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel