Ion Iliescu, controversă. Radu Banciu, primul comentariu: Senzațional!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Paul Cozighian, jurnalistul de la „Le Figaro” care l-a intervievat pe Ion Iliescu, spune că are înregistrarea interviului şi că o va publica. Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a abordat și acest subiect.

Paul Cozighian susține că are înregistrarea interviului cu Ion Iliescu, pe care o va publica. El a spus că interviul a fost realizat în noiembrie. Precizările jurnalistului vin în contextul în care fostul președinte Ion Iliescu a dezmințit afirmațiile care îi sunt atribuite în articolul apărut în „Le Figaro". Ion Iliescu susţine că declaraţia cu care este citat nu este reală şi acuză un „război mediatic".

Potrivit „Le Figaro", Ion Iliescu a declarat că „este o perioadă dificilă şi confuză pentru PSD, care trăieşte cea mai gravă criză politică a sa", el apreciind că „poziţia personală a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne în PSD".

Banciu: SENZAȚIONAL!

„Jurnalistul care a semnat articolul susține că are înregistrarea audio a interviului. Mâine (n.r. astăzi) apare interviul. Am și o înregistrare audio. Senzațional! Bă, deci Ion Iliescu, dragi prieteni, e cortină. Pentru toți care așteptați vestea aia în fiecare seara, aia care nu mai vine, iată că suntem mai aproape ca oricând. Vă dați seama unde a ajuns Iliescu?

(...) A spus niște lucruri pe care le-au spus și alți foști PSD-iști. (...) La vârsta asta, nu te mai interesa în niciun fel politica, nici nu mai ieși din casă. Ce, l-a mai văzut cineva pe Iliescu? Spunea Mănăstire – și avea dreptate - că nu l-a mai văzut de câteva luni bune, a se citi vreo șase luni. Nu mai avusese nicio poziție, uite că l-au găsit ăștia de la Figaro", a spus Radu Banciu la B1 TV.

VEZI ȘI: Iohannis și Macron, asemănare. Gestul făcut prea târziu. Borza, previziune sumbră

VEZI ȘI: Iohannis, Dăncilă, Macron, Trump, notați! Borza: Ca să vezi coincidență...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel