Ion Iliescu a fost externat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Fostul președinte Ion Iliescu a fost externat din spital. 

Ion Iliescu a ajuns vineri la Spitalul ”Elias” din Capitală cu febră puternică. Medicii au decis să îl interneze atunci pentru mai multe investigații medicale. 

Ion Iliescu a fost externat astăzi la aproape o săptămână de la spitalizare, conform România TV. Medicii spun că starea sa de sănătate s-a ameliorat, dar fostul președinte va rămâne în continuare sub tratament medicamentos. 

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost supus, pe 1 aprilie, unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu'. 'În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu' cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun', au precizat atunci reprezentanţii spitalului, într-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel