Ion Crăciunescu, bătut când era arbitru: Mă uitam la soare şi ziceam "Doamne, nu îmi mai văd copiii"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a povestit, într-o emisiune televizată, că a luat bătaie la un meci din România. 

"Apar lucruri atât de grave. Văd ce i se întâmplă lui Cârțu, a devenit dușmanul orașului Craiova și văd că nimeni nu vrea să intervină. În momentul în care apar manifestări din astea, ele trebuie stopate de la început. Și pot fi stopate numai cu măsuri drastice.

Trebuie să avem niște reguli foarte clare. Ați văzut jucătorul acela care i-a dat cu piciorul în cap unui arbitru? Îl judecă pentru tentativă de omor. Păi vezi? În Brazilia, da. Nu contează unde. Uite, chiar mai mult, la o ligă inferioară se face dreptate", a spus Crăciunescu la Fotbal Club, cu referire la faptul că suporterii FC Universitatea Craiova 1948 i-au vandalizat casa lui Sorin Cârţu. 

Crăciunescu: Mă uitam la soare şi ziceam "Doamne, nu îmi mai văd copiii"

"Păi, câtă bătaie am luat noi pe la județ, Doamne, Dumnezeule! Câtă bătaie am luat ca arbitru! Și la noi nu se face nimic. Pe cuvântul meu! Ce, ai uitat? S-au jucat ăia cu mine, s-au jucat puțin.

Mă ținea unul de păr, așa, nici nu atingeam pământul cu picioarele și a zis: 'mă, îți beau sângele!' Și când obosea, îmi mai dădea drumul și mă luau ăia la picioare. Eu mă uitam la soare și ziceam: 'Doamne, nu îmi mai văd copiii!' Pe cuvântul meu.

Că nu vedeam pe niciunul să zică: 'ajunge!' Nici la pauză nu m-am putut duce la cabine. M-a luat poliția de la meci, eu am scăpat, am avut noroc că erau niște militari, au sărit gardul și s-au culcat vreo doi pe mine. Și dădeau în ei.

De la arbitraj a pornit totul, tu nu înțelegi? Era 0-0. Zicea unul: 'Domnule, noi suntem polițiști și tu ai venit să faci dreptate aici?' Nu o să uit niciodată. Nici nu i-a sancționat pentru că era oraș minier (n.r.: Anina). Chiar îi compătimesc. Păi de asta m-au bătut, că am arbitrat corect", a spus Crăciunescu la Fotbal Club.

Casa lui Sorin Cârțu a fost din nou vandalizată

”Au fost patru, trei au scris pe pereți, au fost filmați, fotografiați, o să fac și live. Cu ce am greșit eu, mă, în Craiova? Că am făcut palmares? Poate sunt cel mai titrat. Te bați pe palmaresul meu? Mi-e teamă de orice, dar să nu mai vină noaptea, să vină ziua, că nu le face nimeni nimic.

Atacați ziua, bă! Așa să atace, ziua, și fără mască, că nu le face nimeni nimic. Normal că mă duc la Poliție să fac plângere, că vin cu mască, vin cu cagulă. Vino, mă, și vorbește”, a declarat Sorin Cârțu, la ProX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel