Iohannis - PSD - #rezist. Dana Chera: NU vreau să fac asta!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dana Chera a avut o intervenție la Antena 3 după ce Klaus Iohannis a acceptat-o pe Viorica Dăncilă în funcția de premier, iar protestatarii s-au revoltat.

[citeste si]

"Pe mine nu mă interesează triunghiul Iohannis - PSD - #rezist. Am să spun și de ce. Nu despre asta este vorba. România nu are legătură cu Iohannis, nici cu PSD și nici cu haștag. România are legătură cu împăratul Japoniei care și-a trimis aici premierul. Am avut în România delegație care a venit ca să facă lucruri. Ce să vezi? Fiind premier al Japoniei, parcuri cutreieram. Premierul Japoniei s-a dus să viziteze o grădină botanică într-un parc la braț cu Primarul General al Capitalei. Guvernul României avea ușile închise, iar președintele României, auzind că a venit premierul Japoniei în România, a zis: 'hai să îmi fac un pic de timp pentru omul ăsta'. Întâmplarea asta îmi povestește despre Iohannis, PSD și #rezist. Așa cum pe președinte nu îl interesează această situație, nici pe mine nu mă interesează atacurile #rezist către Klaus Iohannis. Eu nu știu pentru cine joacă acești oameni. Nu știu pentru cine joacă Klaus Iohannis, nu știu pentru cine joacă PSD, iar #rezist nu mă interesează. Vă spun și de ce nu mă interesează să fac scut împotriva #rezist care #rezist atacă președintele care, vezi-Doamne, a respectat Constituția. Constituția României este aceeași.

A fost călcată în picioare de nenumărate ori, cu un interes, așa cum este respectată acum, cu un interes. Când Iohannis era în Piață, în geacă roșie, i-a păsat că eu strigam că nu este în regulă ceea ce face și că este neconstituțional gestul lui? Nu i-a păsat. De ce aș ieși eu acum să apăr președintele de #rezist? (...) De ce să îi apăr pe acești oameni care nu apără țara? Nu fac asta! Ca jurnalist, nu îmi permit să o fac", a zis Dana Chera la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel