Iohannis - PSD, consultări Cotroceni. Pleșoianu: Asta aș face cu invitația
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu
Deputatul Liviu Pleșoianu a mărturisit ce ar decide el în cazul invitației la consultări pe legile justiției pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o partidelor politice.

„Ce aș face eu cu invitația lui Iohannis la "consultări pe legile justiției":

1. Aș răspunde tot printr-o scrisoare că nu putem ajunge deoarece suntem prinși cu un Summit care se desfășoară la situl arheologic de la Pompeii.

2. Aș redacta scrisoarea pe hârtie roz și aș expedia-o într-un plic tot roz. Astfel, ne asigurăm că cel puțin un membru al familiei prezidențiale va citi scrisoarea noastră.

3. I-aș spune lui Werner să ne mai caute după ce va avea cel puțin o ieșire publică în care să vorbească despre abuzurile DNA din timpul mandatului său (preferabil cu accent pe unitatea de paraditori de elită Haules-DNA-Ploiești) și despre protocoalele secrete semnate tot în timpul mandatului său”, a transmis Liviu Pleșoianu.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări, miercuri, de la ora 15,00, pe tema legislaţiei din domeniul justiţiei. Anunțul a fost făcut de către Administraţia Prezidenţială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel