Iohannis, prima reacție după ce Antonescu a renunțat la Președinție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prim-vicepreşedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a oferit, sâmbătă, prima reacție după ce Crin Antonescu a anunțat că renunță la candidatura sa pentru alegerile prezidențiale 2014.

Citește și: CRIN ANTONESCU renunță la PREȘEDINȚIE. NU VA CANDIDA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE

Klaus Iohannis a declarat că retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidenţiale reprezintă un gest unic în ultimii 24 de ani, al unui mare om politic.

"Astăzi am văzut un gest al unui mare om politic: Crin Antonescu. Am asistat la un gest unic, în ultimii 24 de ani, făcut de un om politic cu o poziţie foarte puternică, foarte bine plasat, care a renunţat la toate acestea pentru a întări partidul", a transmis primarul Sibiului, conform Mediafax.

Vezi și: CT POPESCU, despre renunțarea lui ANTONESCU la PREȘEDINȚIE

Klaus Iohannis a precizat că, prin decizia luată, Crin Antonescu a dovedit că pune interesul PNL şi al României înaintea propriului interes şi a propriei cariere politice.

"Consider că, prin gestul făcut astăzi, Crin Antonescu rămâne cel mai valoros om al Partidului Naţional Liberal şi sper şi îmi doresc ca împreună să reuşim să întărim PNL şi să atingem împreună obiectivele politice pe care şi le propune Partidul Naţional Liberal", a adăugat candidatul pentru conducerea liberalilor.

Vezi și: De Ce a RENUNȚAT ANTONESCU să candideze la PREȘEDINȚIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel