Iohannis o taxează pe Anisie: S-a făcut la repezeală, de azi pe mâine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a taxat-o pe Monica Anisie, fostul ministru al Educaţiei, pentru modul în care au fost schimbaţi directorii de şcoli la începutul anului 2021. 

"Am urmărit aceste chestiuni. Este vorba despre o acţiune care nu a fost pregătită din timp de Ministerul Educaţiei. S-a ştiut că la mii de şcoli se termină mandatul directorilor pe 9 ianuarie. Sigur, unele mandate s-au prelungit, în timp ce alţii au primit mandate de scurtă durată până la organizarea concursului.", a spus preşedintele. 

"România normală", abia la finalul pandemiei

"Vom putea vorbi despre o Românie normală abia după ce terminăm cu pandemia. Revenim la normalitate, organizăm concursuri cum scrie la carte şi atunci toate lucrurile vor intra în normalitate. Ce s-a făcut acum a fost de azi pe mâine, la repezeală, s-au prelungit mandate, sau s-au dat mandate unor persoane noi pentru câteva luni. Undeva prin vară vom avea primul val de concursuri pentru aceste funcţii de conducere şi atunci chiar voi urmări cu foarte mare atenţie cum se respectă principiul meritocraţiei în aceste chestiuni", a declarat preşedintele Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel