Iohannis, motivare refuz miniștri. Carmen Dan: ''Ar fi fost bine să fie preocupat mai degrabă de...''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Carmen Dan
Carmen Dan
Președintele Klaus Iohannis a transmis prim-ministrului Viorica Dăncilă două scrisori prin care explică de a refuzat propunerile pentru Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării Regionale. Carmen Dan a comentat reacția președintelui.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, consideră că toate acțiunile făcute de președintele României sunt pentru a sabota Guvernul și o vede capabilă pe Lia Olguța Vasilescu la conducerea Ministerului Transporturilor.

Totodată, Carmen Dan susține că ar fi trebuit ca astăzi să fie mult mai preocupat de ceremonia de la Ateneul Român, unde România va prelua oficial Președinția Rotativă a Consiliului Uniunii Europene. 

Nu cunosc conținutul scrisorilor, dar presupun că ar putea să existe o motivație. Cred că premierul este cel mai îndreptățit să facă o analiză. Pot să vă spun că știu foarte bine cel puțin unul dintre miniștri propuși, pe Lia Olguța Vasilescu. O cunosc și știu ce activitate a avut la Ministerul Muncii. Consider că este capabilă să facă față tuturor provocărilor, chiar și în sfera de transporturi.

Președintele, din toate acțiunile pe care le face, nu face decât să saboteze orice activitate a Guvernului. Bine că a trimis această motivare. Eu cred că astăzi ar fi fost bine mai degrabă preocupat de evenimentul foarte important pe care îl avem de gestionat pentru că la București vin toți comisarii europeni conduși de Jean-Claude Juncker, dar și Antonio Tajani, președintele Parlamentului European și Donald Tusk, președintele Consiliului European., a spus Carmen Dan în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

Vezi și: Iohannis, MOTIVARE REFUZ Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel