Data actualizării:
Data publicării:

Iohannis, „luat la mișto” după ce s-a bucurat, ca tot românul, că țara noastră a învins Ucraina

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Klaus Iohannis, Facebook
Sursa: Klaus Iohannis, Facebook
Val de comentarii amuzante după mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, prin care a felicitat echipa României pentru rezultatul obținut.

EURO 2024 reunește 24 de echipe în șase grupe a câte patru formaţii, între care și România, care va juca în Grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia.

România a debutat astăzi, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie, şi ale Slovaciei, pe 26 iunie.

Pentru România este a şasea participare la Campionatul European, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. România va fi reprezentată la EURO 2024 şi de o brigadă de arbitri, formată din Istvan Kovacs (arbitru de centru), Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (arbitri-asistenţi) şi Cătălin Popa (arbitru VAR).

România a debutat fabulos la Campionatul European de Fotbal și s-a impus în fața Ucrainei cu un binemeritat 3-0. Nicușor Stanciu a deschis scorul în minutul 29, după o pasă a lui Denis Man, iar Tricolorii au avut avantaj la pauză.

Repriza a doua a adus încă două goluri României, prin Răzvan Marin în minutul 53 și Denis Drăguș în minutul 57.

România se află pe primul loc în Grupa E și se pregătește pentru un meci de senzație cu Belgia, care se va juca sâmbătă, 22 iunie 2024.

După încheierea meciului, Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care i-a felicitat pe fotbaliști pentru această realizare și le-a urat mult succes în continuare. Klaus Iohannis a mai spus că victoria echipei naționale de fotbal în meciul de debut la EURO 2024 a fost emoționantă.

"Emoționantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare și mult succes în continuare! Hai, România!", a scris Klaus Iohannis. 

La câteva minute de la postarea acestui mesaj prin care i-a felicitat pe fotbaliști, au apărut și comentariile, care amintesc de reacțiile fanilor prezenți pe Arena Națională în 2018, când Simona Halep a adus în țară trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros

În continuare, vom atașa câteva dintre aceste mesaje pe care le-am considerat amuzante, o nouă dovadă a faptului că românii fac haz de necaz întotdeauna.

4. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-8_65270400.jpg)

N.r., probabil autorul se referă la faptul că Edi (antrenorul) le-a arătat oamenilor faptul că acești "copii" (fotbaliștii) își depășesc părinții nu numai în filme, ci și în realitate. Bravo, Edi, bravo, România, bravo (emisiunii care își alege formația?), bravo toți.

1. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-1_44062300.jpg)

2. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-3_92457800.jpg)

9. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-5_87674400.jpg)

Mai mulți utilizatori îi urează bună dimineața Președintelui.

8. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-2_46125200.jpg)

Un alt internaut susține că oamenii ar fi strigat prea tare, așa încât l-au trezit și pe Președinte.

7. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-4_98091200.jpg)

Cineva i-a sugerat Președintelui să dăruiască fotbaliștilor un sistem Patriot.

5. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-6_16518500.jpg)

Într-un alt comentariu, un internaut îi reproșează Președintelui că "parcă era cu golful".

6. Sursa: cap... (comentariu-iohannis-7_52929400.jpg)

O concluzie cinstită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel