Iohannis: Le-am spus-o în față la consultări la PSD-iști. Trebuie să le dăm lecția finală, după ce și-au luat-o la vot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis afirmă că ”PSD-iștii” sunt bosumflați și le transmite că și-au luat-o la vot, dar și că vor primi lecția finală. 

”PSD-iștii sunt foarte supărați sau bosumflați sau cum vreți, pentru că eu, în continuare, cu toate că s-a terminat campania, s-a terminat votul, umblu prin țară și spun că românii nu mai vor PSD. Păi asta au arătat românii prin vot. Și fiindcă veni vorba despre alegeri, dați-mi voie să fac un arc un pic mai lung. Aceste alegeri nu sunt ceva izolat, un eveniment unic după care ne întoarcem și ne vedem de treabă ca și cum n-ar fi fost nimic, nu. Aceste alegeri au fost primele dintr-un set de patru. Urmează alegerile prezidențiale. Nu uitați, eu mi-am anunțat candidatura. După care urmează alegerile locale, foarte, foarte importante, după care urmează alegerile parlamentare”, a spus Klaus Iohannis, la Alba Iulia. 

”Acum, la europarlamentare, românii au dat un semnal, (...) PSD - NU, un semnal extrem de puternic care a permis să avem oameni foarte buni în PE, dar ele - n.r. alegerile europarlamentare- încă nu au schimbat configurația în Parlamentul de la București.” a mai afirmat președintele. 

”Să se miște, dar repede!” 

Despre pactul pe care afirmă că l-a propus partidelor la consultările de la Cotroceni, Klaus Iohannis susține că ”le-am spus-o în față la consultări la PSD-iști, voi le-ați stricat- legile justiției n.r.- n-aveți decât să veniți și să le reparați la loc, mi se pare normal. În același fel, le-am propus să se miște, dar repede și să schimbe legislația și organizarea pentru alegeri, ați văzut că, iarăși, în străinătate, și-au bătut joc de românii noștri, au stat oamenii, cu miile, la cozi, mulți în ploaie, nu se poate, cam aceste lucruri le-am scris frumos în pact.”

”Și-au luat-o la vot”

”PNL și USR, fără condiții, semnează - n.r. pactul. Ei, cine face fițe? PSD-ul! Păi, se poate? După ce și-au luat-o la vot, oamenii s-au exprimat clar, lumea se așteaptă să facă ce trebuie. Ei, nu fac! De ce nu fac? Pentru că au în continuare în Parlamentul nostru o majoritate toxică, majoritatea PSD-istă din Parlament e una toxică” a mai afirmat Klaus Iohannis, care susține că ”PSD caută tot felul de șmecherii să se eschiveze”. 

În aceeași declarație, Klaus Iohannis a mai spus că, la parlamentare, ”trebuie să le dăm lecția finală PSD-iștilor”. 

În ceea ce privește acuzațiile privind pactul, premierul i-a dat o replică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel