Iohannis, intervenție pentru trecerea Guvernului Orban. Chirieac: ”Aroganța e devastatoare”. Paralelă cu Adrian Năstase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Bogdan Chirieac a analizat strategia președintelui Iohannis pentru ca Guvernul Orban să treacă în Parlament.

Având în vedere că în urma primelor negocieri cu partidele Ludovic Orban nu a reușit să își asigure o majoritate prin care să treacă Guvernul în Parlament, Bogdan Chirieac a fost întrebat în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3, cum poate interveni președintele Klaus Iohannis pentru a trece Guvernul.

„Președintele Klaus Iohannis își dorește să aibă un Guvern cât mai rapid. În opinia mea această stare de provizorat se răsfrânge negativ asupra sa, asupra campaniei prezidențiale. Eu nu am încredere în sondaje care îl dau pe Klaus Iohannis cu 148% încă din primul tur. În opinia mea e departe de acest lucru. Aroganța domnului Iohannis este devastatoare. Cineva care era mult mai puțin arogant și oricum avea mult mai multe realizări decât domnia sa, Adrian Năstase, în 2004, a fost înfrânt tot de aroganță. La domnul Iohannis acest lucru e la puterea a zecea.

El încearcă să își formeze un Guvern rapid, dar soluția nu e la PNL. Nu domnul Orban are puterea să facă acest lucru ci tot domnia sa. Poate mai apar investigații în presă, poate îl mai cheamă la un tete-a-tete pe domnul Ponta, poate domnul Barna se gândește că nu mai are rost să candideze deloc”, a precizat Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel