Iohannis, întâlnire cu Ursula von der Leyen, preşedintele ales al Comisiei Europene
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în marja Consiliului European care are loc la Bruxelles.

'O întâlnire foarte bună cu preşedintele ales al Comisiei Europene', a scris Iohannis pe Twitter. Şeful statului a postat o fotografie în care apare alături de Ursula von der Leyen. La sosirea la reuniunea Consiliului European, şeful statului a arătat că va avea o întrevedere cu preşedintele ales al Comisiei Europene.

El a menţionat că nu va discuta cu oficialii de la Bruxelles despre candidaţi pentru postul de comisar european. 'Dar îi voi spune foarte clar doamnei preşedinte ales (al Comisiei Europene - n.r.), că nu pot să accept ca un guvern demis să facă o propunere care să fie şi acceptată, iar despre portofoliu eu am mai discutat cu doamna von der Leyen, care m-a asigurat că portofoliul care a fost alocat pentru România rămâne valabil şi nu am niciun motiv să cred că acum apar schimbări unilaterale', a adăugat preşedintele, conform trimisului special al Agerpres, Florentina Peia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel