Iohannis - Dragnea, valize. Pieleanu: Ieșiri disperate. Hashtag, spre Dacian Cioloș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sociologul Marius Pieleanu a comentat reacția președintelui Klaus Iohannis, după episodul cu valizele aduse de Liviu Dragnea în Parlament, moment în care liderul PSD i-a auds mai multe acuzații. 

"Acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news", a spus Klaus Iohannis.

Reacția sa a fost comentată de sociologul Marius Pieleanu, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, afirmând că gestul președintelui poate aduce succesul PSD-ului, deși este inadmisibil.

"Eu cred că folosirea unui termen complet inadecvat locului şi timpului în care trăim astăzi de către preşedinte - cel de infractor - ajută PSD. Nu face decât să îl consolideze, să recupereze electoratul care a plecat, vreun milion de oameni, în ultimul an şi jumătate. Nu poţi, chiar dacă într-adevăr aşa este, la nivel de preşedinte, să vorbeşti despre principalul tău oponent politic - cel mai important, cel mai puternic om al României, Liviu Dragnea, aşa zic sondajele - cu termenul de infractor. Este inadmisibil!

Probabil cauza care a determinat această ieşire de astăzi, destul de nepropice, că mai avem câteva săptămâni şi sărbătorim 100 de ani, este că speră să recupereze şi domnia sa ce a pierdut. Tot Hashtag-ul se duce spre Dacian Cioloș. Dacă se întâmplă asta, domnul Iohannis nu va mai trece în turul doi. Începe să fie o realitate. Sunt ieşiri disperate - neadecvate le-aş numi elegant - de strategie electorală, în plină campanie electorală", este de părere Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel