Iohannis, declarații. Radu Tudor: Vorbește de nu-l mai poate opri nimeni!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a făcut astăzi declarații la Cotroceni în care a lăsat de înțeles că își dorește o nouă majoritate parlamentară, în marja rezultatelor obținute de opoziție la alegerile europarlamentare.

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat în emisiunea sa ”Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, spunând:

”Astăzi, președintele Klaus Iohannis a ieșit din nou la atac. A fost acuzat ani de zile că nu vorbește, că lipsește ș.a.m.d. Ei bine, acum, nici nu mai lipsește și vorbește de nu-l mai poate opri nimeni! Nu știu dacă dorește cineva să-l oprească, dar adversarii săi au parte de ceea ce spuneau ei că nu se întâmplă, și anume: președintele vorbește. A ieșit și astăzi, a folosit din nou același limbaj foarte dur împotriva PSD și al ALDE, își valorifică în continuare imaginea asta de vârf de lance împotriva actualei majorități parlamentare PSD și ALDE, încearcă să tragă cât mai multă sevă politică din rezultatele de la europarlamentare și din referendum și... președintele, pe cai mari cu rezultatele din 26 Mai, ne spune nici mai mult nici mai puțin că-și dorește o nouă majoritate parlamentară” a remarcat Radu Tudor.

Tot el a comentat și această dorință a președintelui:

”Și când președintele spune așa ceva, eu înțeleg că deja se lucrează la acest obiectiv: o nouă majoritate parlamentară anti PSD și ALDE, adică coalizarea tuturor voturilor din Parlament pentru ca moțiunea de cenzură care va fi depusă de PNL să treacă, să cadă Guvernul și să avem un alt premier, pe care îl va alege președintele Iohannis. E greu! E foarte greu!”, a avertizat realizator TV la final.

Citește și:

Vâlcu arată miza UDMR: Ce a vrut să spună Hunor după discuția cu Iohannis. "Face jocurile"

Miza consultărilor de la Cotroceni. Zegrean: Nu există nicio șansă altfel


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel