Iohannis, conflict cu MAPN. Ce spune Administrația prezidențială după scrisoarea lui Leș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Gabriel Les - Klaus Iohannis
Gabriel Les - Klaus Iohannis
Klaus Iohannis și Gabirel Leș au ajuns în instanță pentru a rezolva problema privitoare la numirea unui șef al Statului Major General.

Klaus Iohannis a refuzat să semneze decretul de numire a celui pe care ministrul Gabriel Leș l-a propus pentru funcția de șef al Statului Major General al Armatei. Mihai Gâdea a prezentat, joi, la Antena 3, o parte a discursului pe care l-a avut reprezentantul Administrației Prezidențiale în sala de judecată. Explicațiile au fost date în contextul în care, în urmă cu câteva zile, ministrul Apărării i-a cerut președintelui, într-o scrisoare, să rezolve urgent această problemă.

Citește și: Putin, amenințare. Gâdea, mesaj pentru Iohannis: Este vorba de țară, domnule președinte!

"Confirmăm primire scrisorii de către președintele Iohannis de la ministrul Apăririi. Între președintele Iohannis și MAPN relațiile de colaborare se desfășoară normal. Luăm act de conținutul scrisorii ca să se soluționeze conflictul amiabil sunt niște termeni largi și apreciem că nu se poate soluționa amiabil și lăsăm justiția pentru că este o scrisoare nesinceră. Nu credem că e o dorință sinceră pentru că în conținut trebuie să fie maimult de atât. Putea ministrul să participe când s-au investit cei doi miniștri și să se întâlnească cu domnul președinte și nu a făcut asta", a spus reprezentantul Administrației Prezidențiale în fața instanței.

Citește și: Protest, duminică în București. "Plecăm în marș spre Ministerul Justiției"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel