Iohannis anunță proiect pe 10 ani și dezvăluie principalul obiectiv - Surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, le-a transmis, marţi, parlamentarilor liberali, că are un proiect politic pentru zece ani, în care este deplin angajat. El a dezvăluit și care este principalul obiectiv al proiectului său, potrivit unor surse liberale citate de Mediafax .

Vezi și: SCENARIUL de care se teme Iohannis. "Nu ar fi de dorit"

Într-o şedinţă comună a grupurilor PNL din Parlament, Iohannis a fost întrebat cât de implicat se consideră în soarta PNL şi ce proiect politic de viitor are.

El a explicat că s-a gândit la un proiect politic pentru zece ani, în care este pe deplin angajat şi care conţine două paliere: realizarea unui partid puternic de centru-dreapta şi susţinerea unei guvernări în care să poată fi implementate, pe termen lung, în principal măsuri economice de dreapta, au transmis aceleași surse.

Potrivit acestora, primarul Sibiului a declarat că obţinerea Preşedinţiei României este doar o etapă în proiectul său, precizând că obiectivul principal ţine de promovarea unei guvenări PNL-PDL.

Liderul interimar al PNL nu a precizat, însă, dacă proiectul la care se referă înseamnă obţinerea a două mandate de preşedinte al României.

La finalul reuniunii, Klaus Iohannis a explicat că discuţia purtată cu parlamentarii PNL a vizat dorinţa sa de a cunoaşte opiniile acestora în ceea ce priveşte acţiunile PNL.

Citește și: Cum a făcut avere Klaus Iohannis din salariul de profesor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel