"Iohannis a prins gustul lui Băsescu". Tăriceanu, replică BOMBĂ, în DIRECT: Pune un premier de fațadă, o PAIAȚĂ, și reia exact JOCUL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu a reacționat, după ce Ludovic Orban s-a autopropus premier, din nou. Ce spune despre planul președintelui Klaus Iohannis și al PNL. 

"Scoaterea din ecuație, în mod forțat, de către Iohannis, a lui Ludovic Orban a slăbit foarte mult la masa negocierilor, PNL-ul. Era normal ca o grupare din PNL să se ridice și să spună: Domnu Iohannis, dumneata nu-ți dai seama ce faci? Dar nimeni de acolo din partid nu are curaj să spună asta, pentru că partidul este preș la picioarele lui Iohannis.

S-ar putea ca Iohannis să vrea să facă următorul lucru, în mod deliberat: Să pună un premier de fațadă, o paiață și să reia exact jocul pe care l-a făcut Băsescu cu Boc. Țineți minte că la acea vreme, Emil Boc era mai mult o mazetă în fruntea Guvernului și s-ar putea că Iohannis să fi prins gustul lui Băsescu, adică să vrea să fie și președintele României, și prim-ministru și ministru pe la două, trei ministere, unde i se pare lui interesant, are serviciile în mână, are procuratura în mână, vrea să schimbe și CCR, deci vrea să devină un atotputernic. Așa crede el că trebuie să conducă", a spus Călin Popescu Tăriceanu, în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel