Ioana Tufaru, primele declarații despre al doilea copil: Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ioana Tufaru a vorbit despre cel de-a doilea copil. 

Vezi și: Daniela Gyorfi, taxată după ce s-a vaccinat. Schimb de replici pe Internet: Trebuia să te țină cineva de mână?!

Ioana Tufaru și Ionuț, soțul ei, au o familie fericită și au împreună un băiețel. Cu toate acestea, fiica Andei Călugăreanu spune că nu poate accepta ideea de a deveni mamă pentru a doua oară. 

În urmă cu șase ani, Ioana Tufaru a avut mari emoții, când fiul ei, Luca, s-a născut prematur, cântărind doar 1.700 de grame. Micuțul nu a rămas cu probleme de sănătate, fiind acum plin de energie.

Florin Călinescu, înjurături la adresa Oliviei Steer. Derapaj cu Andi Moisescu de față: Se duce la shaormerie / O verific!

Care este motivul pentru care nu mai vrea copii

"Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic, cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani.

Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil", a declarat Ioana Tufaru pentru playtech.ro.

Andra și Călinescu, discuție bizară la Românii au Talent: Ești un ied! Uită de tot, de Tiberiu Maria!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel