Ioana Năstase, agresată de Ilie Năstase. A chemat POLIȚIA: Mi-am dorit să ies teafără
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ioana Năstase a chemat poliția, vineri seară, după ce ar fi fost agresată de fostul tenismen Ilie Năstase. 

Vineri seară, Ioana Năstase a chemat poliţia după ce ar fi fost agresată de către soţul ei, Ilie Năstase. 

Ioana Năstase a confirmat informația apărută în presă, respectiv că ar fi fost agresată, dar cu toate acestea, le-a spus polițiștilor că a fost vorba doar de o ceartă. 

Soția lui Ilie Năstase a refuzat să formuleze plângere. 

E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia.

Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era linişte şi pace şi deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părţi şi vine şi se răzbună pe mine. Nu ştiu ce să vă spun, că acum sunt şi sub şoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani şi m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.  

Ioana Năstase a precizat că a chemat oamenii legii pentru a putea ieși din casă și că soțul ei „are multe probleme și trebuie să și le rezolve.” 

Nu s-a hotărât dacă va divorța după acest episod. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel