Ioana Năstase, agresată de Ilie Năstase. A chemat POLIȚIA: Mi-am dorit să ies teafără
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 09 ian, 03:32
Ioana Năstase a chemat poliția, vineri seară, după ce ar fi fost agresată de fostul tenismen Ilie Năstase. 

Vineri seară, Ioana Năstase a chemat poliţia după ce ar fi fost agresată de către soţul ei, Ilie Năstase. 

Ioana Năstase a confirmat informația apărută în presă, respectiv că ar fi fost agresată, dar cu toate acestea, le-a spus polițiștilor că a fost vorba doar de o ceartă. 

Soția lui Ilie Năstase a refuzat să formuleze plângere. 

E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia.

Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era linişte şi pace şi deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părţi şi vine şi se răzbună pe mine. Nu ştiu ce să vă spun, că acum sunt şi sub şoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani şi m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.  

Ioana Năstase a precizat că a chemat oamenii legii pentru a putea ieși din casă și că soțul ei „are multe probleme și trebuie să și le rezolve.” 

Nu s-a hotărât dacă va divorța după acest episod. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro