Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Chichirău: Va avea aceleași preocupări ca Voiculescu
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 21 apr, 17:52
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cosette Chichirău
Cosette Chichirău (USR) a vorbit despre numirea Ioanei Mihăilă în funcția de ministru al Sănătății.

"Eu cred că doamna Mihăilă va fi un excelent ministru al Sănătăţii. Este medic, este un bun profesionist. Eu o cunosc personal. Am discutat cu dumneaei chiar despre un spital din Iaşi, un institut de boli cardiovasculare. Cunoaşte foarte bine domeniul şi este acolo ca să continue reformele pe care noi ni le-am propus prin programul de guvernare. Este foarte interesată, de exemplu, de medicina de familie şi de ambulatorii. Adică de cum să ţinem românii afară din spitale", a spus Cosette Chichirău, în emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

"Deci nu va continua agenda domnului Vlad Voiculescu. Asta înţeleg de la dumneavoastră, că are alte preocupări", a fost reacția jurnalistei Cătălina Porumbel.

"Nu, sunt aceleaşi preocupări. Refacerea infrastructurii este o preocupare care a fost şi a domnului Voiculescu. Segmentul ambulatoriu, desigur, a fost o preocupare. Bineînţeles, suntem în pandemie şi, atunci, foarte mult s-a vorbit despre vaccinare, despre situaţia bolnavilor COVID. În afară de acestea, erau preocupări pe care doamna Mihăilă deja le avea ca secretar de stat. După cum ştiţi, s-a ocupat de PNRR. Doamna Mihăilă vine foarte pregătită în acest post de ministru, având deja o componentă importantă a Ministerului Sănătăţii în subordinea ei, partea de investiţii. Cea mai mare parte din minister era deja la ea", a mai spus Cosette Chichirău. 

Vezi și: Doi membri fondatori USR au trecut la AUR: Chichirău: Au plecat înainte de alegerile parlamentare. Este normal pentru ei

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro