Ioana Mihaela Neacșu, șefă PSD a Inspectoratului Școlar București, a MURIT brusc după o oră de sport
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Șefa PSD a Inspectoratului Școlar București, Ioana Mihaela Neacșu, a murit. 

Conform informațiilor DCNews, Ioana Mihaela Neacșu a făcut stop cardio-respirator și AVC după ce a terminat o oră de sport la o sală de fitness. 

”O pierdere uriașă pentru sistemul de învățământ” și ”un mare gol” ne-au spus persoane publice apropiate de aceasta. Cei care o cunosc spun că era o persoană activă, făcea mult sport și, astfel, nu o știau cu probleme de inimă. 

Ea a fost demisă de PNL la sfârșitul anului 2019. 

Anunțul morții sale a fost făcut de Lazăr Gigel. Directorul executiv al CIADO România ne-a mărturisit că este șocat de această pierdere, care lasă un mare gol, cu atât mai mult cu cât el însuși a trecut printr-un infarct în vara lui 2020. Informația a fost confirmată și de Eugen Ilea (FNAP). 

În ultimul său mesaj, Ioana Mihaela Neacșu transmitea: "Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii..."- Rainer Maria Rilke. 

La aceeași postare, la care sute de oameni i-au urat o primăvară frumoasă, astăzi, ei își scriu condoleanțele și mesajele de tristețe. 

Ioana Mihaela Neacșu a fost și invitata DCNews, în trecut, imediat după ce a fost demisă de PNL. Puteți urmări ultimul interviu acordat de aceasta pentru DCNews în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel