Data actualizării:
Data publicării:

Ioana Krekan, PPC Energie și PPC Energie Muntenia, anunț pentru toți clienții casnici privind prețurile

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ioana Krekan la DC News și DC Business
Ioana Krekan la DC News și DC Business
Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare, PPC Energie și PPC Energie Muntenia, a vorbit despre noile modificări la facturile de energie electrică.

Din această lună,  pe facturile de energie electrică a aproximativ 3 milioane de clienți vor apărea schimbări. Din ce motiv au apărut schimbările? 

"În baza reglementărilor ANRE din acest an au fost aduse o serie de modificări în cadrul facturilor de energie electrică, emise clienților casnici și business. Este o măsură care vizează toți furnizorii de energie electrică. Scopul este acela ca informațiile să fie mai ușor de descifrat de către clienți. 

În calitate de furnizori de energie electrică am căutat cele mai bune soluții vizuale pentru a reconfigura felul în care le sunt prezentate informațiile clienților. 
Domeniul energiei este unul complex și atent reglementat, așadar nu putem elimina informații. Putem doar să le prezentăm într-o formă cât mai prietenoasă și ușor de parcurs.

În ce constau principalele modificări și ce impact au asupra clienților?

Înainte de a trece punctual prin noul format al facturii, aș dori să menționez că principala schimbare în ceea ce ne privește este faptul că, din punct de vedere juridic, numele furnizorului este modificat. Acum clienții vor regăsi în partea de sus, pe prima pagină, PPC Energie sau PPC Energie Muntenia. Aceste companii sunt parte a grupului PPC, denumite anterior Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Schimbarea de nume a furnizorului vine după ce recent PPC a finalizat achiziția operațiunilor Enel din România. Clienții vor beneficia în continuare de aceleași servicii de calitate și de servicii digitale în comunicarea cu compania.

În facturile care vor ajunge la clienți se regăsește și informarea privind schimbarea denumirilor societăților. 
La nivel vizual, logo-ul rămâne neschimbat în perioada următoare.

Revenind la format, acesta se aplică pentru ce categorii de clienți?

Noul layout al facturii a intrat în vigoare cu loturile de facturare din această lună.  Acesta este unitar atât pentru clienții de pe piața liberă, cât și pentru cea de serviciu universal.

Noul format vine și cu modificări ale prețurilor?

Nu. Vorbim doar de modificări privind felul în care sunt prezentate informațiile clienților. Toți clienții casnici beneficiază în continuare de prețuri plafonate, în funcție de categoria de consum în care se încadrează", a declarat Ioana Krekan.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel