Ioana Ginghină, mesajul zilei. "COVID-ul nu distruge doar economia, distruge şi relaţii"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Actriţa Ioana Ginghină a transmis un mesaj foarte important despre cum COVID-19 afectează relaţiile între oameni. 

"Da, este clar COVID-ul nu distruge doar economia, distruge și relații. Este evident, convingerile noastre despre cum abordăm COVID-19, distanțarea socială și unde, cum și dacă purtăm masca, sunt diferite.

Dar, dacă pe facebook poți ignora sau chiar bloca persoanele care nu îți plac, ce facem când avem prieteni apropiați care au un punct de vedere mult diferit despre cum să te comporți în pandemie? Da, poate în trecut nu ați fost de acord la lucruri precum educația, politica, dar după lungi discuții ați acceptat să nu fiți de acord și să ieșiți la un Party Retro și să vă distrați.

Avem nevoie de compasiune acum,mai mult ca niciodată. Trebuie să ne luăm la revedere de la prietenii care nu se află pe aceeași lungime de undă cu noi când vine vorba despre COVID-19?

Răspunsul este : NU.

Exista modalități de a vorbi cu prietenii sau membrii familiei astfel încât să ne protejăm relațiile dar și sănătatea.", a scris Ioana Ginghină pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da, este clar COVID-ul nu distruge doar economia, distruge și relații. Este evident, convingerile noastre despre cum abordăm COVID-19, distanțarea socială și unde, cum și dacă purtăm masca, sunt diferite. Dar, dacă pe facebook poți ignora sau chiar bloca persoanele care nu îți plac, ce facem când avem prieteni apropiați care au un punct de vedere mult diferit despre cum să te comporți în pandemie? Da, poate în trecut nu ați fost de acord la lucruri precum educația, politica, dar după lungi discuții ați acceptat să nu fiți de acord și să ieșiți la un Party Retro și să vă distrați. Avem nevoie de compasiune acum,mai mult ca niciodată. Trebuie să ne luăm la revedere de la prietenii care nu se află pe aceeași lungime de undă cu noi când vine vorba despre COVID-19? Răspunsul este : NU. Exista modalități de a vorbi cu prietenii sau membrii familiei astfel încât să ne protejăm relațiile dar și sănătatea. Hai pe blog! Link in bio! . . . #pandemie #prietenie #summertime #sanatate

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel