România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 21 feb, 08:27
Ioana Ginghină, mamă pentru a doua oară. "Ce ar trebui să fac"
Ioana Ginghină se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

De când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a schimbat stilul de viață și are foarte mare grijă de ea, iar recent și-a făcut prima consultație medicală din acest an. 

Iona Ginghină le-a scris fanilor care a fost scopul vizitei la medic, iar internatuții au fost surprinși. Aceasta a afirmat faptul că la începutul fiecărui an merge la medic pentru un control general și în plus, de această dată, a fost curioasă despre ceea ce ar trebui să facă dacă în viitor va rămâne însărcinată și și-a îndemnat cititoarele să aibă grijă de ele și să nu ezite să meargă periodic la un control medical, pentru a evita apariția sau descoperirea tardivă a unor probleme grave.

Ce a scris Ioana Ginghină

 

„Înainte de programare mi-am făcut o lista cu întrebările pe care aș vrea să le discut cu medicul la începutul vizitei și pentru asta am google-it puțin și mi-am făcut o idee cam ce aș vrea să urmăresc, anul acesta. De exemplu, care este starea mea de sănătate și ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină", a povestit Ioana Ginghină pe blogul său.

„Am ales să scriu despre aceasta experiență pentru că știu că noi, femeile, ne cam neglijăm sănătatea și mergem la medic, numai când avem o problemă. Știți că nu este bine să procedăm așa, căci s-ar putea să fie târziu sau prea târziu în anumite cazuri", a adăugat actriţa.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro