Urmărește emisiunea live
Ioana Constantin vine cu un exemplu de politician PMP: Este incomod și nu bate palma cu puterea
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ioana Constantin (PMP) a venit cu un exemplu concret de politician al partidului său care nu bate palma cu puterea și nu face combinații.

„Așa arată drumul, trotuarele, gunoaiele, localitatea Troianul din Teleorman. Dar în loc să se ocupe de asfaltat și de gunoi, autoritățile se ocupă de răfuială politică și intimidări. Colegul meu viceprimarul PMP Lupu Laurentiu Viorel a reușit să își recâștige ieri în instanță funcția de viceprimar. Când mi-a spus în urmă cu 3 luni, mi s-a părut absolut halucinant cazul lui - a deranjat în câteva luni atât de tare încât alegerea lui ca viceprimar fusese contestată pe un motiv ridicol: pe unul dintre voturi se vedea bifa «da» în dreptul lui, dar nu se vedea bine și bifa «nu» în dreptul contracandidatului. Ca-n Caragiale. Prefect, consiliu județean, parlamentari - pare dificil să te bați cu asta. Mi-am dat seama după ce am discutat pe plan local cu celelalte partide că doar în instanță poate reuși colegul meu. Iar ieri instanța i-a dat dreptate. Acum, poate primarul în funcție se ocupă să asfalteze drumul de pământ din localitate și lasă șicanele politice. Nu puteți pune pumnul în gură tuturor! La treabă! Oare la nivel județean se sesizează cineva cu privire la focarul de infecție dat de gunoiul pe care l-au mutat dintr-o parte în alta a comunei? Sau Garda de Mediu? Sau Ministerul Mediului? Sau e nevoie de o adresă oficială?”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Localitatea trebuie scoasă la lumină

„Mă bucur mult că ai reușit, Viorel! Continuă treaba bună, pentru oameni. Scoateți localitatea asta la lumină!

Sunt mândră de aleșii locali care se luptă pentru comunitățile lor, care sunt incomozi, care nu bat palma cu puterea, care nu închid ochii când văd «combinații». Cu ei am făcut mereu echipă bună, ei au pus PMP pe podium la alegerile locale. În mine, veți găsi mereu un partener, indiferent cum ne poartă viața politică”, a conchis ea.

VEZI ȘI: Ioana Constantin: Clotilde Armand trebuie să plece din funcție! Și nu e vorba doar despre gunoi.

VEZI ȘI: Eugen Tomac, scrisoare către Vladimir Putin: Rusia are obligația morală să-și ceară scuze pentru crimele produse împotriva poporului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel